onsdag 7 maj 2014

Tunga moln och tunga ben

Helt enligt "plan" var benen som av betong när det återigen var dags att springa (i onsdags, har bara glömt publicera inlägget...).

Jag var lite förutseende och tog på mina kompressionsstrumpor. Vet inte om jag varken tror på eller känner effekten av strumporna, men de är oerhört sköna och de enda som alltid hjälper mot skavsår. 

Gococo är märket och är ca ljusår bättre än crafts dito som jag testat. De gick sönder orimligt snabbt. 


Men ja, den hör gången har det även gått hål på gococosarna. Men snart är det göteborgsvarvetmässa, då ska jag köpa nya.


Vägen till jobbet inte var nån runda som kommer gå till historien och tyvärr var inte heller hemvägen särskilt spektakulär. Såhär sugen var jag när jag lämnade arbetsplatsen.


Men ibland är det bara att mala på. Träning är verkligen inte hahaha-rolig jämt. Om det ens är det någonsin. Jag är inte av den skolan. Träning kan vara skönt, peppande, och man kan bli glad - eller för den delen en gladare och mer lättad person.

Jag hade mycket håll på vägen hem. Det brukar inte vara något problem såvida jag inte ätit för nära inpå, men den här dagen  hade jag inte ätit något sedan lunch.
Jag hade så mycket håll att jag fick gå ett tag. Fick verkligen tvinga mig att springa (jag ville ju komma hem). 
Så småningom gick det typ över, men det här är oroväckande tycker jag. Håll gillar jag icke. 


Svårt att se, men vädret var väldigt grått. Till och med för att vara Göteborg.

Tacohej! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar